Tjänster

Vi är en firma med stor kompetens och där vi kan åta oss uppdrag inom flera olika områden. Vi försöker vara så heltäckande som möjligt och där vi kan erbjuda våra kunder heltäckande lösningar där olika uppdrag kan flyta in i varandra och vävas samman till en helhet.

Mer än bara fastighetsförvaltning i Göteborg

Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och till fastighetsägare och BRF:er. Utöver fastighetsförvaltning så kan du även kontakta oss för följande tjänster:

 

  • Bygg. Vi utför en rad byggtjänster, såväl inomhus som utomhus. Både mindre arbeten och större entreprenader.
  • Stambyte. Vi byter ut rören i fastigheter när de börjar bli slitna, riskerar att spricka och kan leda till fuktproblem. Vi kan inspektera rörsystemen och utföra ett stambyte om så behövs.
  • Badrumsrenovering. Vi kan hjälpa dig att förverkliga din badrumsdröm. Våra medarbetare har den rätta kunskapen och erfarenheten för att få ditt badrum att skina. Vi är våtrumscertifierade plattsättare.
  • Köksrenovering. Vi tar hand om totalentreprenaden när vi utför en köksrenovering. Vi samordnar alla hantverkare – snickare, plattsättare med mera – och tar fullt ansvar för ditt nya kök.
  • Städning: Inom städning så kan både du som företag och du som privatperson anlita oss. Som privatperson kan du givetvis använda ditt rut-avdrag och få en skatterabatt på halva arbetskostnaden. Säg till innan bara så drar vi beloppet redan på fakturan. Vi erbjuder hemstädning, kontorsstädning, storstädning, byggstädning, flyttstädning, trappstädning och skolstädning och vi åtar oss uppdrag över hela Göteborg.
  • Fönsterputsning. Rena fönster gör en enorm skillnad för ljusinsläppet och det skapar ett bättre intryck till varje rum. En bortglömd inredningsdetalj! Vi åtar oss fönsterputsning både privat och för företag. Inga jobb är för stora, för små eller för svåra. Vi jobbar alltid effektivt och med säkerheten i första rummet.
  • Snickerier. Inom snickerier kan vi erbjuda hjälp med mer omfattande renoveringar av exempelvis kök och vidare till byten av fönster, dörrar och montering av golv. Vi kan även hjälpa till med exempelvis renoveringar av träfasader samt reparationer av äldre möbler. Hör av dig om du behöver hjälp med något snickeri - vi har hög kapacitet och kan säkerligen hjälpa dig!
  • Måleri. Vi har lång vana av olika målerier både in- och utvändigt och vi åtar oss alla uppdrag med samma entusiasm och noggrannhet. Vi kan även hjälpa dig med tapetsering och med takmålning.
  • Snöskottning och jour. Som fastighetsförvaltare så kan vi hjälpa till med all typ av skottning och vi står redo att rycka ut vid akuta lägen. Vid vattenläckage, vid översvämningar eller om problem uppstår i en tvättstuga så är vi bara ett samtal bort.
Städning, måleri, snöskottning och mycket mer!